Top
drenas gllogoc qyteti kosovo

Municipality: Drenas (Gllogoc)

 

Drenas (Gllogoc)

Altitude:

Location: Central part of Kosovo

Area: 290km2

Population: 59.752  (date: 31/12/2012)

Distance: Prishtina 30km

Surrounded by: Fushe Kosova, Kastriot, Vushtrri, Skenderaj, Kline, Malisheve,

Lypjani.

Ethnicities: Albanians

Villages:

Abria e Epërme, Arllati, Blerimi (Vasileva), Bletari (Gllobari), Bushati (Komarani), Çikatova, Damaneku, Dodona (Gradica), Drenari (Shtrubullova), Dritani (Dobrashefci), Flamurasi (Sankofci), Fortesa (Vërbofci), Fushtica e Epërme, Fushtica e Poshtme, Gryka (Paterrku), Grykasi (Tërdeci), Gjergjaj (Gjergjica),  Krojkova, Karatica e Epërme, Korrotica e Poshtme, Krujasi (Kizhareka), Likoshani,  Lugdreni (Baica), Llapushniku, Negrosi, Nënkalaja (Vuçaku), Nikaj (Nekoci), Palluzha, Pakleku,  Qëndresa (Tërsteniku), Suka (Shtutica), Shkaba (Gllobari), Shpati (Godonic), Valmiri (Vukofci), Zabeli i Epërm dhe Zabeli i Poshtëm.

With all that fear, it’s much easier to stay at home in our comfort
zones than to break out and travel.

drenas gllogoc harta me fshatra

“Map with villages”

Kosovo map with municipalies

“Kosovo map with municipalities”

Places to visit in this municipality

Location on google map

post a comment