Learn more about:Drenas FactsMunicipality: Drenasi (Gllogoci)
Altitude:
Location: Central part of Kosova.
Area: 290km2
Population: 59.752  (date: 31/12/2012)
Distance: Prishtina 30km
Surrounded by: Fushe Kosova, Kastriot, Vushtrri, Skenderaj, Kline, Malisheve, Lypjani.
Ethnicities: Albanians
Villages: Abria e Epërme, Arllati, Blerimi (Vasileva), Bletari (Gllobari), Bushati (Komarani), Çikatova, Damaneku, Dodona (Gradica), Drenari (Shtrubullova), Dritani (Dobrashefci), Flamurasi (Sankofci), Fortesa (Vërbofci), Fushtica e Epërme, Fushtica e Poshtme, Gryka (Paterrku), Grykasi (Tërdeci), Gjergjaj (Gjergjica),  Krojkova, Karatica e Epërme, Korrotica e Poshtme, Krujasi (Kizhareka), Likoshani,  Lugdreni (Baica), Llapushniku, Negrosi, Nënkalaja (Vuçaku), Nikaj (Nekoci), Palluzha, Pakleku,  Qëndresa (Tërsteniku), Suka (Shtutica), Shkaba (Gllobari), Shpati (Godonic), Valmiri (Vukofci), Zabeli i Epërm dhe Zabeli i Poshtëm.


Drenas photos:

Drenas location on map: