Learn more about:Besiana / Podujeva FactsMunicipality: Besiana (Podujeva)
Altitude: 550-680 m
Location: North-East part of Kosova
Area: 663 km²
Population: 89.185 (date: 31/12/2012)
Surrounded by:
West: Mitrovica and Vushtrria
North-West: Leposaviq
North and North-East: Serbia
East and South: Prishtina and Kastriot(Obiliq)
Villages: Albaniku (Shajkofci),  Ahishta (Zhitia), Albona e Epërme (Pakashtica e Epërme,  Albona e Poshtme (Pakashtica e Poshtme),  Bajçina,  Baja e Llapit (Sallabaja),  Baltëza (Bllata),  Ballsi (Ballofci),  Baraina,   Bardhashi (Bradashi),  Batllava,  Bederiana (Bërveniku),  Breca,  Brezaj (Rakinica),  Burimi (Burica),  Buzllapi (Dobërdoli),  Dardhishta (Bellopoja),  Demahmeti (Reçica),  Dumoshi,  Dyzi,   Fierishta (Sylevica),  Galabi (Orllani),  Gegaj (Dobratini),  Gegaj i Poshtëm (Zakuti),  Gurkrypasi (Tërrnavica),  Gurrati (Lladofci),  Gjyteti (Braina), Halabaku, Herrtica,  Kaçubegu (Kaçibegu), Kalati (Kalatica), Kastrati (Obranxha), Katunishta (Velikareka), Kështjellasi (Popova), Klysyra (Lupçi i Epërm), Kodërza (Godishnjaku), Kreshta (Kushevica),  Kulla (Metërgofci), Laberioni (Sveçla),  Lamaj (Potoku),  Letani (Letanci),  Liridoni (Lupçi i Poshtëm), Lisnaja (Muhazobi),  Livadhia e Epërme (Dumnica e Epërme), Livadhia (Dumnica e Poshtme),   Livadhia e Poshtme (Livadica),  Lkenasi (Perani), Lugaja (Llugat), Llabuca (Lluzhani), Llapashtica e Epërme, Llapashtica e Poshtme, Llausha, Llapiasi (Kërpimehu), Majasi (Majanci), Mavria (Sllatina), Mavrishti (Dvorishta), Mediana (Merdari),  Metehia,  Miroshi (Mirofci), Murgulla, Penuha, Përpëllaci, Plepasi (Gërdoci), Pallata, Revuqi, Rrepa, Rrezja (Rakinica), Surdulli, Surkishi, Suka (Shakovica), Shpati (Tërrnava) Shtedimi, Turana (Turiçica),  Urasi (Konushefci), Vendenisi (Gllamniku), Vindeni i Epërm (Sibofci i Epërm) dhe  Vindeni i Poshtëm (Sibofci i Poshtëm).


Besiana / Podujeva photos:

Besiana / Podujeva location on map: